Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Blog

#Alkotás
#Autósülés
#Baba
#Baba biztonság
#Baba body
#Babablog
#Babakocsi
#Biztonság
#Blog
#Fejlődés
#Gyerekülés
#Hideg
#Kisgyerek
#Séta
#Útmutató
Cumi
Cumisüveg
Játszócumi
Tanulópohár
Szűrés törlése
MAM - Forgalmazott márkáinkról
16
Máj

A funkció és a design tökéletes egysége!
A Peter Röhrig műanyagipari mérnök alapította a MAM céget 1976-ban, és kezdte el gyártani a babaápolási és etetési kiegészítő termékeket. A megjelenés, a funkció és az orvosi kompetenciák tökéletes egységét alkotják meg minden termékükben. 1990 óta Magyarországon is gyártják.

"A szülők magas követelményeket támasztanak a babatermékekkel szemben csakúgy, ahogyan mi is"

 

 

Segítség etetőszék vásárláshoz
10
Máj

Minden kisbabánál elérkezik a pillanat, mikor megkezditek a hozzátáplálást. Ekkor érdemes beszerezni egy etetőszéket, hiszen a gyerkőc így köztetek lehet a családi ebédnél, és biztonságban tudhatod, hiszen állítható hosszúságú 5 pontos biztonsági övvel felszerelt a legtöbb típus.
Fogalmad sincsen milyen típust válassz? Elvesztél a hatalmas kínálatban? Hidd el, nem vagy egyedül, ezért szeretnék kicsit írni neked, milyen szempontokat érdemes végig gondolnod vásárlás előtt. Személy szerint a problémát abban látom, ha valaki nem ismer valamit, kérdést se nagyon tud feltenni azzal kapcsolatban, ezen próbálok változtatni.

 

Mikortól szoktassunk bilire?
01
Máj

Mikortól szoktassuk bilire a kicsiket? Fontos, hogy ez egy folyamat, amit nem tudunk erőltetni, maximum támogatóan segíteni és rávezetni. A gyerekeknél a kaki-pisi kontroll akkor következik be, amikor erre ők lelkileg érettek, és a szárazság és tisztaság érzet nekik is fontossá válik! Nem szabad elfelejteni, és elégszer hangsúlyozni, hogy minden gyerek más, a tankönyvek csupán optimális esetet írnak, és a tankönyvet a gyerekek többsége nem olvassa. :) Viccet félre, szóval minden gyerek más, és semmi esetre sem szabad máshoz hasonlítani!

 

Tavasz, kirándulás, kullancsok
26
Ápr

Végre itt a jó idő, és egyre többen mozdulunk ki a négy fal közül. Nagyon fontos viszont vigyáznunk, hiszen eléggé enyhe telünk volt, így sok kullanccsal számolhatunk idén. Nincs is jobb, mint a friss levegőn túrázni, vagy a természetben biciklizni, viszont a közhiedelemmel ellentétben a kullancsok nem a fákról támadják meg áldozataikat és nem is kizárólag az erdőben jelentenek veszélyt. A fűben, bokrok alacsony ágain tartózkodnak, és az arra sétáló állatok szőrébe vagy az ember ruháira akaszkodnak fel.

Britax Römer a kiemelkedő minőség
24
Ápr

Britax Römer termékek kiemelkedő minőséget és biztonságot képviselnek áruházunkban, hogy a szülők és gyermekeik nyugodtan utazhassanak, legyen szó mindennapi ingázásról vagy az óvoda és otthon közti távról. A vállalat teljes mértékben elkötelezte magát emellett a cél mellett - mióta az 1930-as évek elején először gyártott biztonsági felszereléseket és tartozékokat az autókhoz. Britax Römer 1966-os fejlesztése óta - az első gyermekülés kifejlesztése óta- a gyermekbiztonság a vállalat legfontosabb prioritása. Emiatt több mint 50 éve költségeket vagy erőfeszítéseket nem kímélve fejlesztenek, hogy még nagyobb biztonságot nyújtsanak a kicsik számára. Ma a Britax Römer csak babakocsikat és gyermeküléseket fejleszt és gyárt - amelyek 90% -a „Made in Germany” vagy „Made in Britain”.

 

Szeretettel kezeld a hisztit!
03
Ápr

Szeretnéd a gyerek hisztijét kicsit mélyebben megérteni? Jó lenne, ha csökkenne a hisztik száma és drámaisága? Nos, gyakorló Anyukaként én is így vagyok vele, és sok mindent olvastam már ezzel kapcsolatban, így egy biztos; erről nehéz lenne felszínesen írni. Mindenkinek vannak elképzelései a gyerek születése előtt, hogy mit és hogyan fog csinálni. Aztán elég hamar el is felejti őket, mert megszületik a gyermek és láss csodát, nem minden úgy van mint a könyvekben és nem mindent tesz úgy a csöppség ahogyan mi elgondoltuk.

 

 

Rágóka és csörgő kisokos
21
Febr

Többféle rágóka közül tudunk választani, melyek segítenek átvészelni a babának a fogzással járó kellemetlenségeket. Masszírozni tudja vele az érzékeny kis iny részt a fogzás különböző fázisaiban, mely nyugtató hatással is bír. Némelyik rágóka játék funkciót is betölt.

Gyerekjáték - Walachia faház
21
Febr

Miért ajánljuk a Walachia faházatat? 
Tervrajz olvasás alapokat tanít a gyereknek, amellett elképesztően fejleszti a kézügyességet és fantáziát! Igazi sikerélmény, hiszen alkotni jó! Fejleszti a 2D-3D leképezést. A Walachia házak nem csupán a gyerekeket kötik le, hanem a szülőket is, hiszen a részletgazdag és szép elemek összerakása barkácsolási alapismereteket tanít, ami mindenkinek jó szórakozást nyújt. Esős idő van, és unod, hogy ma is csak egy tv nézős nap lesz? Építs a gyerekkel! hidd el, emlékezetes minőségi időt töltötök majd együtt!

Bízz benne(m)!
11
Febr

Martint a szülei minden évben elvitték a nagymamájához a nyári szünetben. Egyszer a fiú azt mondja a szüleinek: „Most már elég nagy vagyok. Mi lenne, ha idén egyedül mennék a nagymamához?” Rövid beszélgetés után a szülők beleegyeznek.

05
Febr

Mi a különbség a latex és a szilikon szívóka között?

A latex puha, ellenálló természetes kaucsuk. Környezetbarát, és sokkal rugalmasabb, mint a szilikon. Hosszabb használat alatt azonban az anyag megváltozhat. Ha a latexet a lakás meleg helyén tárolja, vagy hosszabb ideig ki van téve a napsütésnek, megváltozhat az alakja, és ilyenkor elveszti a fogszabályozás szempontjából kedvező tulajdonságait. Emellett – mivel természetes anyagról van szó – a latex ragacsossá válhat, és egy idő után látványra sem higiénikus. Nincs egyértelmű tudományos bizonyíték a latexből készült szívóka és a latexallergia közötti kapcsolatra. Ha Ön szülőként szeretné elkerülni a latex használatát, egyszerűen válasszon szilikonszívókás cumit.

A latex puha, ellenálló természetes kaucsuk. Környezetbarát, és sokkal rugalmasabb, mint a szilikon. Hosszabb használat alatt azonban az anyag megváltozhat. Ha a latexet a lakás meleg helyén tárolja, vagy hosszabb ideig ki van téve a napsütésnek, megváltozhat az alakja, és ilyenkor elveszti a fogszabályozás szempontjából kedvező tulajdonságait. Emellett – mivel természetes anyagról van szó – a latex ragacsossá válhat, és egy idő után látványra sem higiénikus. Nincs egyértelmű tudományos bizonyíték a latexből készült szívóka és a latexallergia közötti kapcsolatra. Ha Ön szülőként szeretné elkerülni a latex használatát, egyszerűen válasszon szilikonszívókás cumit.

Milyen gyakran cseréljük a baba cumit?
05
Febr

Milyen gyakran kell a cumit cserélni?

A cumit minden használat előtt ellenőrizze – különösen, ha a babának már vannak fogai –, és ha bármilyen kopást vagy sérülést észlel, azonnal cserélje ki. Higiéniai okokból és a baba biztonsága érdekében kéthavonta cserélje ki a cumit.

 

Hogyan kell a cumikat tisztítani?
05
Febr

Hogyan kell a MAM cumikat tisztítani?

Az első használat előtt, majd utána rendszeres időközönként főzze a ki cumit vízben legfeljebb öt perc alatt. Ne hagyja a cumit az ajánlottnál hosszabb ideig a sterilizáló oldatban. Előfordulhat, hogy víz kerül a cumi belsejébe, mert a szívóka ventilációs rendszerrel van ellátva, hogy jobban megfeleljen az ortodontikus kialakítás követelményeinek.

Baba fürdetése
03
Febr

Az újszülött baba fürdetése

Az újszülött baba fürdetése olyan feladat, amitől először általában tartanak a kezdő szülők. Természetes dolog, semmi szégyelnivaló nincsen benne, ha az ember még nem gyakorlott szölő és bizonytalannak érzi magát, hogy hogyan is kell tartani a babát fürdés közben, milyen sorrendben kell megmosni a baba testrészeit és egyáltalán mire is van szükség az újszülött fürdetéséhez? Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani ezzel a kis blogbejegyzésünkkel, és bátorító jobbot nyújtani azzal, hogy leírjuk neked mik a baba fürdetéséhez szükséges lépések és dolgok.

 

 -----------------------------------------

 

Hűvösebb időben is mozduljunk ki!
04
Nov

A hüvösebb idő beköszöntével is nyugodtan várhatod a megszokott séta időpontotokat, hiszen a megfelelő előkészülettel, kellemes sétát tehettek a babával vagy a kisgyermekeddel! Mikor megszületett a babád, és végre együtt lehettetek otthon, idő kellett mind a kettőtök számára, mire kialakult a napirendetek. A napi rutin fontos része, hogy kimozdultok a friss levegőre és sétáltok egy nagyot. Fontos neked is, és fontos babádnak is, még akkor is ha kint hűvösebb idő van, hiszen kellő felkészültség mellett, nem lesz gond!

Autósülés vásárlás
01
Nov

A szülőknek a legfontosabb a gyermek egészsége mellett, a gyerek biztonsága. Az autós utazások során a biztonságra különös figyelmet kell fordítani, ezért is fontos a megfelelő autós gyerekülés kiválasztása. Magyarországi KRESZ szabályozás egyértelműen tudtunkra adja; A 150 cm-nél alacsonyabb, valamint a 3 évnél fiatalabb gyerekeknél kötelező autós gyerekülést használni.

Alkotni öröm: só- liszt gyurma
27
Okt
A gyurmázás az egyik legjobb készségfejlesztő játék, arról nem is beszélve, hogy nagyon jó móka. Szuper minőségi időtöltés a gyerekkel, és benned is megelevenedik, hogy gyerekként milyen jókat is szórakoztál az óvodában. Papíron hagyni megszáradni az ablakban a radiátor felett, majd másnap izgatottan várni, hogy kifesd a remekművet. Karácsonykor kedves emlékem, mikor együtt díszítettük a fát, és az egyik alkotásom is helyet kapott rajta.
Útmutató babakocsi vásárláshoz
26
Okt

Segítség a babakocsi vásárláshoz:


Amikor először kezdessz babakocsit nézegetni, látni fogod, hogy milyen nagy kínálatból tudsz választani. Bizonyos szempontból áldás, másrészt ha nem is átok, de komoly fejtörést okozhat, ha szeretnéd kiválasztani a számotokra megfelelő babakocsit. Sok szempont van, ami alapján célszerű mérlegelni az egyes babakocsi típusok és babakocsi márkák között.     Nem is olyan könnyű
    14
    Máj

    Szülőnek lenni nem könnyű és lássuk be, mikor elhatároztuk magunkat a gyermekvállalás mellett, a legvadabb álmunkban sem gondoltuk volna, hogy mennyire embert próbáló helyzeteket tud teremteni. Sokmindent megéltünk, kaptunk az élettől nehéz feladatot, úgy érezzük felkészültünk. Ide nekem az oroszlánt!