Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

szín
Ár
5 990 Ft - 149 990 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Britax Römer

Britax Römer termékek kiemelkedő minőséget és biztonságot képviselnek áruházunkban, hogy a szülők és gyermekeik nyugodtan utazhassanak, legyen szó mindennapi ingázásról vagy az óvoda és otthon közti távról. A vállalat teljes mértékben elkötelezte magát emellett a cél mellett - mióta az 1930-as évek elején először gyártott biztonsági felszereléseket és tartozékokat az autókhoz. Britax Römer 1966-os fejlesztése óta - az első gyermekülés kifejlesztése óta- a gyermekbiztonság a vállalat legfontosabb prioritása. Emiatt több mint 50 éve költségeket vagy erőfeszítéseket nem kímélve fejlesztenek, hogy még nagyobb biztonságot nyújtsanak a kicsik számára. Ma a Britax Römer csak babakocsikat és gyermeküléseket fejleszt és gyárt - amelyek 90% -a „Made in Germany” vagy „Made in Britain”.

Tovább
 

Britax Römer termékek kiemelkedő minőséget és biztonságot képviselnek áruházunkban, hogy a szülők és gyermekeik nyugodtan utazhassanak, legyen szó mindennapi ingázásról vagy az óvoda és otthon közti távról. A vállalat teljes mértékben elkötelezte magát emellett a cél mellett - mióta az 1930-as évek elején először gyártott biztonsági felszereléseket és tartozékokat az autókhoz. Britax Römer 1966-os fejlesztése óta - az első gyermekülés kifejlesztése óta- a gyermekbiztonság a vállalat legfontosabb prioritása. Emiatt több mint 50 éve költségeket vagy erőfeszítéseket nem kímélve fejlesztenek, hogy még nagyobb biztonságot nyújtsanak a kicsik számára. Ma a Britax Römer csak babakocsikat és gyermeküléseket fejleszt és gyárt - amelyek 90% -a „Made in Germany” vagy „Made in Britain”.

Európában készült

A Britax Römer egy európai cég, termékeinek nagy részét Nagy-Britanniában és Németországban gyártja. Teljes mértékben elkötelezettek az európai gyártás mellett, amit kevés gyártó mondhat el magáról napjainkban. 2016-ban költözött a cég az erre a célra épített központjukba; Leipheimbe. Ennek az új létesítménynek köszönhetően Németországban és Nagy-Britanniában a Britax Römer gyártja a gyermekülések - annak szövetét – és a gyereküléseket kerékpárra a piac 90% -át!

Értünk és a környezetért egyaránt

"A legnagyobb gondossággal gyártják" és teljes mértékben ez a Britax Römer filozófiája. szeretnék a legmagasabb minőségű terméket biztosítani a vásárlóinak. Nagy hangsúlyt fektetnek a környezetbarát anyagokra is, ami azt jelenti esetükben, hogy a termékeikben található káros anyagokra vonatkozó MINIMUMkövetelmények, messze meghaladják a törvényi előírásokat! Az elmúlt években elkötelezettségünket ezen a területen olyan fogyasztói tesztszervezetek ismerték el, mint a németországi Stiftung Warentest. 2015 óta és a mai napig minden, a Stiftung Warentest által tesztelt Britax Römer gyermekülést „nagyon jónak” minősítettek a káros anyagok szempontjából.

A legmagasabb színvonalon tesztelve

A Britax Römernél a legmagasabb szintű biztonsági előírások betartása a legfontosabb. Saját tesztközpontjainknak köszönhetően képesek szimulálni a frontális, az oldalsó és a hátsó ütközések különböző hatásait a különböző járműtípusokra, akár 86 km / h sebességgel. 2017 óta új európai központunk a világ egyik legkorszerűbb ütközésteszt rendszerének ad otthont a gyermekbiztonsági rendszerek dinamikus tesztelésére.

Minden babakocsi modellt alaposan tesztelnek különböző éghajlati viszonyok, hőmérséklet, időjárási és útviszonyok között, ezenkívül független vizsgálati laboratóriumok tesztelik az általános vizsgálati protokollunk szerint, így minden jogi követelmény, így például a REACH-rendelet is, érvényes termékeikre.

Tovább